Захист прав: юридичні послуги від провідної української юридичної компанії!



   Кожен з вас, напевно, знає, що захист прав i законних iнтересiв у судах гарантовано Конституцiєю України. Проте вiдомо й те, що цей захист для людини часто пов’язаний з рiзними проблемами, особливо коли бракує коштiв для залучення досвiдчених адвокатiв.

   Саме тодi i складається враження про те, що суди працюють погано, а конституцiйнi гарантiї є лише пустими декларацiями.

   Однак погляньмо спочатку, чи все ми зробили для захисту свого права: чи витримали встановлений порядок звернення до суду, чи правильно визначилися iз способом захисту порушеного права. Адже суд, як державний орган, може здiйснювати свої повноваження по захисту прав i законних iнтересiв (i це теж положення Конституцiї України) лише в порядку та у спосiб, передбаченi Конституцiєю та законами України.

   Отож, шановнi громадяни, Вам слiд самостiйно визначати спосiб захисту(найчастiше про нього вказано в тому законi, де закрiплено порушене право).

   Радимо при цьому звертатися до фахiвцiв, визнаних юристів i пам’ятати про те, що суд, керуючись принципами правосуддя щодо рiвностi та змагальностi сторiн, не повинен цього робити за вас.

   Якщо Ви цінуєте свій час та гроші, прагнете отримати якісну юридичну допомогу від провідних українських юристів, радимо Вам звернутись до юридичної фірми "Справедливість".

   На сайті цієї компанії Ви зможете ознайомитись із останніми надходженнями до законодавства України, а також із юридичними новинами компанії,  отримати грамотну та безкоштовну допомогу у підрозділі "консультація юриста" в розділі "Допомога", переглянути юридичну літературу, або просто поспілкуватись на юридичному форумі на актуальну тему місяця.

   Бажаємо успiхiв у судовому обстоюваннi ваших прав i законних iнтересiв, щоб жодне правопорушення з боку кривників, контрагентiв або державних органiв не залишилося без уваги суду.